Ankian elämää

Maaliskuu 2018

 

Opiskelen tällähetkellä Ohjaustoiminnan Artesaaniksi, eli toisinsanoen valmistun käsityöohjaajaksi näillä näkymin toukokuussa 2019. Aikaisemmalta koulutukseltani olen kokki.

En ole oikeastaan koskaan tarkalleen tiennyt mikä minusta tulee isona, enkä saata sitä vieläkään varmana tietää. Oikeastaan väliäkö hällä, kun polut on auki ja intoa moneen, niin kannattaneeko moisesta stressata. Se tulee mikä on tullakseen.

Syntynyt olen Tuusulassa vuonna 1988, ja asunut Kellokoskella taaperosta melkein kouluikään asti, kunnes muutimme nykyisen Kouvolan alueelle, jossa vaikutan tällähetkellä edelleen.

 

Harrastuksiini kädentaitojen harjoittamisen lisäksi kuuluu mm. leivonta, kakkutaide ja runoilu, ja nykyään myös tämän Tee se itse sivuston ylläpito. Olen kahden lapsen äiti, ja adoptoinut yhden aikuisen lapsen, jota mieheksi kutsutaan. Yhteiseloa hänen kanssaan eletty tällä hetkellä 12vuotta.

 

Meillä on melko taiteellinen perhe, vaikka ei sitä sillä tavalla ole tullut aiemmin ajatelleeksi. Itse tykkään tehdä paljon erillaisia asioita käsillä maalaamisesta rautalangan vääntelyyn, ja metallitöistä huovuttamiseen, kirjoittaa ja leipoa. Mieheni on muusikko, ja loistava muusikko onkin, sekä mies. Tällä hetkellä hän vaikuttaa Kouvolalaisessa Claudication nimisessä yhtyeessä kitaristina, mutta on lahjakas soittamaan monia muitakin instrumentteja. Mieheni on erityisen hyvä mies, vaikka välillä sille tuleekin kiusallaan naljailtua, mutta ihan vaan kaikella rakkaudella. Vanhin tytär haaveilee näyttelemisestä, ja nuorimmaisella on hyvä musiikkikorva ja hän tykkää kovasti laulaa. Perhe on minulle aina ollut yksi tärkeimmistä asioista elämässä.

 

Itse rakastan ruusuja, kevättä, kesää, luomista, ideoiden jakamista ja vastaanottamista, luontoa ja kaikkia pieniä suuria kauniita asioita elämässä, sekä tietenkin perhettäni! Lempi tuoksuja ovat vanilija ja kookos, lempi puuhaa edottomasti kaikenlainen näpertäminen. Nuorena olin kova käyttämään koruja ja rakastin niitä! Muistan kun mummoni joskus huomautti että "Tartteeko sun olla aina tommonen joulukuusi?! Kaikenlaisia killuttimia kaiket päivät, vaikka ei ole juhliakaan tiedossa!"

No joulukuusi vaihe on lieventynyt ajan kuluessa, mutta tykkään edelleen kauniista koruista, ja tykkään myös tehdä niitä itse.

 

Syy miksi halusin perustaa tämän sivuston on se että halusin jonkin uuden harrastuksen käsitöiden lisäksi, ja minusta on ihanaa jakaa oivalluksia ja ohjeita myös muille. Usein niitä on myös minulta kysytty, joten halusin paikan johon voisin kerätä ohjeita tekemistäni käsitöistä jotta muutkin voisivat niitä itse kokeilla tehdä. Tukeehan tämän sivuston rakentaminen omalta osaltaan myös tulevaa ammattiani ohjaustoiminnan ja käsitöiden parissa.

 

Jospa juuri sinä sattuisit sivustostani innostumaan ja kiinnostumaan olisi se suuri lahja minulle, sillä tykkään jakaa ideoita, ja olen sitä mieltä että jokaisen ihmisen arkielämässä olisi hyvä olla hitusen aikaa myös luovuudelle. Tekemisen ja oppimisen ilo on tehty jaettavaksi.

 

Tervetuloa seuraamaan sivujani, ja toivottavasti löydät hyviä ohjeita ja hetkiä käsitöiden parissa!

 

Kiitos kun olet mukana!

Ankian blogi

Blogiini pääset klikkaamalla alla olevaa painiketta!